detector.media
18.03.2011 15:17
Журналісти українського Euronews отримуватимуть 2 тис. євро. Редакцією керуватиме журналіст Бі-бі-сі

Середня зарплата журналіста української редакції Euronews становитиме 2 тисячі євро. Про це під час чату з читачами «Детектор медіа» повідомив заступник гендиректора НТКУ з питань міжнародної співпраці й музичного й розважального мовлення Валід Арфуш.

 

За його словами, на сьогодні вже сформовано 80% української редакції, яка перебуватиме в Ліоні, і вже визначена кандидатура, яка керуватиме редакцією.

 

«Якщо все буде, як і планувалось, то керівником буде призначений незалежний український журналіст, який працює в Лондоні на Бі-бі-сі», - сказав пан Арфуш. Також він додав, що дата старту каналу - 24 серпня 2011 року - залишається незмінною, оскільки на цей момент робота вкладається у визначені терміни.

 

«Що ж до української редакції, яка буде в Києві, то тут теж усе йде за планом, на цей момент ми активно займаємось підготовкою незалежного приміщення, а також формуванням української команди. Над підготовкою Euronews працює велика команда, варто відзначити роботу нашого міжнародного відділу на чолі з його керівником Вікторією Романовою», - зазначив Валід Арфуш.

 

Також він наголосив на тому, що перед ним стоїть завдання зробити Euronews прибутковим: «Щоб ми більше не просили на це гроші в держави».

 

Як писала ТК, Валід Арфуш очолив координаційну раду українського Euronews. Тим часом НТКУ оголосила набір журналістів для української редакції міжнародного телеканалу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY