detector.media
18.03.2011 11:59
Фільм студії «07 Продакшн» «У пошуках Ковчега» виграв гран-прі на телефестивалі у Лівані

Документальний фільм виробництва студії «07 Продакшн» (група «Інтер») «У пошуках Ковчега» отримав головний приз у жанрі документального кіно «Золотий кедр» на Міжнародному ліванському фестивалі кіно і телебачення, який проходив 3-5 березня 2011 року в місті Бейрут (Ліван). Про це повідомляє прес-служба каналу «Інтер».

 

«У пошуках Ковчега» - це документальний фільм про історію україно-арабських відносин, у якому розповідається, як ідеї «Книги Мірдада» - праці ліванського філософа Михайла Нуайме - присутні в нашому житті: як користуватися цими знаннями у повсякденному житті, долати за їх допомогою складні ситуації, випробування.

 

«Ми не намагалися здивувати глядача смаженими фактами з біографії Михайла Нуайме, ми зняли фільм як інструкцію для розуміння глядачем механізму дії людської емоції. Розрахунок виявився правильним - фільм сподобався ліванському глядачеві. Нам вдалося зробити невидимий місток порозуміння між нами і ними тому, що емоція не має бар'єрів, у неї одна мова - це почуття» - говорить автор і режисер фільму Іван Кравчишин.

 

Продюсери фільму - Дмитро Овечкін, Гасан Ель-Гассейні, режисер - Іван Кравчишин.

 

Нагадаємо, студія «07 Продакшн» знімала проект спільно з компанією «Альфа продакшн студіос», яка представляє ліванську сторону.

 

У Міжнародному ліванському фестивалі кіно і телебачення брали участь 19 короткометражних і повнометражних фільмів з таких країн як: Сирія, Єгипет, Кувейт, Саудівська Аравія, Об'єднані Арабські Емірати, Канада і Україна.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY