detector.media
16.03.2011 18:14
Щоб взяти інтерв'ю в голови НКРЗ, журналістам треба буде пройти конкурс

Національна комісія з регулювання зв'язку (НКРЗ) вирішила організувати для журналістів конкурс на найкраще питання своєму голові Петру Яцуку. Про це повідомляє Proit.com.ua.

 

«Учитывая вашу заинтересованность процессом разработки и реализации Комиссией отраслевой регуляторной политики, пресс-служба НКРС в рамках подготовки к презентации годового отчета обращается к вам с предложением прислать свои вопросы председателю НКРС Петру Яцуку. Все письма будут переданы председателю НКРС для определения темы для разговора с одним из вас», - провідомили виданню у прес-службі НКРЗ.

 

Тобто у якості «приза» автору найактуальнішого (з точки зору НКРЗ) питання буде запропоновано взяти інтерв'ю в голови комісії.

 

Електронні листи з питаннями треба надсилати на адресу press@nkrz.gov.ua до 21 березня.

 

«Будьте первыми в информировании ваших читателей, интересующихся деятельностью регуляторного органа!», - закликають в НКРС.

 

Видання нагадує, що відповідно до законодавства України державні органи зобов'язані відповідати на запити ЗМІ протягом 30 днів з моменту відправлення. Умов щодо «конкурсів» та «тендерів» для журналістів не передбачено.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY