detector.media
15.03.2011 15:30
Signal Red працює над документальними проектами про Теслу, Брайля та криміналістику

Продакшн-компанія Signal Red працює над продовженням лінійки «Дивовижні світи» - документальним проектом про фізика Ніколу Теслу. Про це в інтерв'ю ТК розповів керівник продакшну Євген Санніков.

 

За його словами, в середині квітня уже планується представити промо-трейлер фільму. Як писала ТК, першим проектом цього циклу стала докудрама «Дивовижні світи Циолковського».

 

Також у розробці - повнометражний документально-художній фільм про історію криміналістики, де розповідатиметься, «як розвивалася наука аналізу скоєних злочинів - від середньовічної отрути до сучасних методів балістичної експертизи».

 

Крім того, Signal Red знімає проект про винахідника азбуки для сліпих Луї Брайля з використанням історичних реконструкцій і графічних прийомів. «Ми покажемо, як уявляє і відчуває світ людина, яка ніколи не бачила світла», - говорить Євген Санніков.

 

Нагадаємо, у лютому колишній арт-директор «Інтера» Євген Санніков разом з колегами заснував в Україні креативне агентство повного циклу Signal Red, яке надає послуги у сфері відеодизайну, брендингу і виробництва теле- та кіноконтенту

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY