detector.media
14.03.2011 13:50
Рекламна інтернет-мережа Httpool придбала 51% української агенції Media Context

Словенська компанія Httpool, що спеціалізується на інтернет- і мобільній рекламі, придбала 51% української агенції контекстної реклами Media Context. Сума угоди не розголошується, пише газета «Коммерсантъ».

 

Httpool - агенція повного сервісу з розміщення інтернет- і мобільної реклами, заснована у 2000 році в Словенії. Спеціалізується на роботі на ринках, що розиваються. Httpool має офіси в 13 країнах, у тому числі - у Великій Британії, Німеччині, Чехії, Австрії, Індії, Китаї.

 

«Україна - один з ринків, що найшвидше зростають, який готовий прийняти нові можливості розміщення інтернет- і мобільної реклами», - повідомив газеті СЕО Httpool Альоша Дженко.

 

«Окрім послуг із розміщення інтернет-реклами на локальних ресурсах, ми зможемо запропонувати рекламодавцям розміщення на великих міжнародних сайтах, таких як Facebook, Yahoo!, LinkedIn, National Geographic та інших», - розповіла керівник Httpool в Україні Марія Захарченко.

 

Компанія також має намір запровадити малопоширену в Україні схему оплати реклами cost-per-action (оплата за дію, наприклад, реєстрацію на сайті, заповнення анкети чи здійснення купівлі). Досі найпоширенішою схемою оплати за інтернет-рекламу є оплата за показ реклами чи за перехід на неї (так звана cost-per-click).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY