detector.media
13.03.2011 15:58
Вітренко вимагає «видворити» Кисельова з України і висловлює підтримку Бузині

Прогресивна соціалістична партія України (ПСПУ, голова - Наталія Вітренко) і партія «Київська Русь» (голова - Павло Баулін) вимагають закрити ток-шоу «Велика політика» на телеканалі «Інтер», а її ведучого Євгена Кисельова «видворити» з України. Відповідну заяву «Вирвати отруйне жало націонал-фашизму, видворити Євгена Кисельова з України!» керівні органи партій зробили 12 березня, повідомляє прес-служба ПСПУ.

 

Як заявляють у партіях, «Велика політика з Євгеном Кисельовим» перетворилася на «ідеологічний рупор українського націонал-фашизму».

 

Представників ПСПУ і «Київської Русі» обурює, що на ток-шоу постійно запрошують представників ВО «Свобода», «залишаючи поза увагою дійсно "великих політиків"». Також вони обурені тим, що «на ток-шоу постійно тусується» Сергій Поярков.

 

У ПСПУ і «Київській Русі» вважають, що Євген Кисельов так режисує хід програми, що «регіонали, комуністи та інші запрошені виявляються дивовижно суголосними зі "свободівцями"».

 

«Складається враження, що тут особливих зусиль від ведучого і не вимагається. І регіонали, і комуністи, і вчені з художниками охоче йдуть на принизливо-угідницьку роль публічної обслуги "Свободи". Гидко і бридко від цього підлабузництва! Адже у чесної людини, яка в ладу з історичною пам\'яттю свого народу, цей рупор націонал-фашизму, нав\'язуваний з явним цинізмом і бравадою, повинен викликати природну реакцію жорсткого спротиву. Як це і відбулося (хай і не в дипломатичній формі) зі сторони Олеся Бузини на останньому ефірі 11.03. Ти маєш рацію, Олесю!», - сказано в заяві.

 

Відтак, ПСПУ і «Київська Русь» вимагають закрити «русофобську, слов\'яноненависницьку, націонал-фашистську програму "Велика політика"», а її автора і ведучого Євгена Кисельова - оголосити персоною нон-грата як в Україні, так і в Російській Федерації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY