detector.media
11.03.2011 13:01
Діана Арбєніна - ще один тренер «Голосу країни» на «1+1»

Співачка та композитор Діана Арбєніна стала третім зірковим тренером шоу «Голос країни» на «1+1».

 

Як повідомляє прес-служба телеканалу, Діана представлятиме музичний жанр рок.

 

Нагадаємо, за правилами шоу «Голос країни», після попереднього відбору з учасниками працюють чотири зіркових тренери - музиканти, які досягли найвищих результатів у певному музичному жанрі. Жанри обрано за рівнем їх популярності серед українців. Це фолк-рок, рок, поп, та так звана поп-опера. Зіркові тренери проведуть наступний етап відбору учасників «Голосу країни» - сліпі прослуховування, де тренери сидітимуть спиною до сцени, щоб обирати саме вокал, а не зовнішність чи артистизм. Кожен тренер набирає свою команду та надалі допомагає її учасникам максимально реалізувати вокальні дані. 

 

«Я погодилася на участь у «Голосі країни» тому, що тут я буду займатися справою, яку люблю - музикою. Я готова ділитися із людьми тим що вмію робити. У своїй команді я хочу бачити розкутих людей. Потрібна душа, потрібна цікава особистість, харизма. Я розраховую на те, що учасники будуть талановиті. Щодо тренерської роботи, ми повинні розуміти головне - ми працюємо над створенням чогось нового. Я буду жорстким та справедливим тренером» - сказала пані Арбєніна.

 

Як уже повідомляла ТК, зірковими тренерами також стали Руслана Лижичко та Олександр Пономарьов, а музичним продюсером проекту є Костянтин Меладзе. Четвертого зіркового тренеру наразі не обрано, повідомили ТК у прес-службі «1+1».

 

«Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa. Кастинг учасників  було розпочато у січні.

 

Валентина Макогонова, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY