detector.media
10.03.2011 16:02
В Україні триває Перший молодіжний інтернет-фестиваль аматорського кіно «Ранок»

З 5 по 20 березня 2011 року в Україні триває Перший молодіжний інтернет-фестиваль аматорського кіно «Ранок», організований стипендіатами програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука. Про це повідомляє прес-служба фонду.

 

У рамках фестивалю на конкурс представлено 40 кінострічок молодих незалежних режисерів. Роботи авторів акцентують в основному на соціальних проблемах суспільства, таких як захист прав людини, тварин, навколишнього середовища та інші.

 

«Назва кінофестивалю "Ранок" приховує в собі таємне значення, адже кожен новий день, кожне "завтра" починається з "ранку". Як його почнеш, так почнеться і твоє майбутнє. Людина і людство самі вирішують для себе, як розпочати свій ранок: гарними, достойними справами чи аморальними, брудними діяннями. Питаня лише в тому, який шлях вибере кожен з нас», - каже Володимир Живицький, координатор фестивалю, стипендіат програми «Завтра.UA».

 

Ознайомитися з конкурсними фільмами, а також стати членом незалежного журі фестивалю можна на сайті http://www.kinoranok.org.ua/. Переможців фестивалю буде оголошено на церемонії нагородження у квітні 2011-го.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY