detector.media
07.03.2011 17:14
25–26 березня – тренінг із громадського подкастингу в Харкові

25-26 березня 2011 року в Харкові відбудеться тренінг «Як (за)вести свій подкаст-канал», організований Студією громадського подкастингу «Молодого радіо». Мета заходу - надати базові навички зі створення громадських подкастів та аудіоблогів громадським активістам, блогерам, журналістам.

 

 

Буде розглянуто такі аспекти громадського подкастингу:

- творчі (особливості подкастингу, передавання інформації голосом);

- технічні (як записувати та редагувати звук);

- публікація та просування (де і як публікувати подкасти, як створювати й розширювати аудиторію свого подкаст-каналу).

 

Кожен учасник протягом тренінгу отримає необхідну теоретичну інформацію, ознайомиться з найцікавішими українськими та закордонними подкаст-проектами, дізнається, як створювати подкасти та просувати їх у соціальних мережах, а крім того, самостійно запише та опублікує свій перший подкаст.

 

Тренінг проводитимуть Станіслав Шумлянський, директор Студії громадського подкастингу та онлайн-радіостанції «Молоде радіо» (Київ), Володимир Носков, кореспондент радіо «Ера ФМ», подкастер (Харків).

 

Умови участі

 

Для участі в тренінгу необхідно надіслати:

1) коротку (півсторінки) концепцію подкаст-каналу, який збираєтеся вести: ідея, мета (для чого він вам), на кого розрахований (аудиторія), планована періодичність виходу подкастів;

2) коротка (півсторінки) інформація про себе: ім'я, прізвище, де навчаєтеся/працюєте (вказувати те заняття, з яким безпосередньо буде пов'язана діяльність вашого подкаст-каналу), попередній досвід у подкастинґу/блогерстві/громадянській журналістиці, контактні імейл та мобільний телефон.

 

Обидва документи прохання надсилати як додатки до листа з темою «тренінг з громадського подкастингу у Харкові» на civicpodcasting@gmail.com.

 

Останній день прийому заявок - 18 березня 2011 року.

 

Участь у тренінгу безкоштовна.

Проїзд учасникам з інших міст не відшкодовується.

 

Кожен учасник тренінгу повинен мати з собою ноутбук із можливістю запису звуку - мікрофон, гарнітура або цифровий диктофон.

 

Тренінг проводиться у рамках проекту «Розвиток навичок громадського подкастингу у молодих журналістів та блогерів» громадської організації Молодіжний інноваційний центр «Медіа-М» за фінансової підтримки Посольства США в Україні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY