detector.media
03.03.2011 09:13
Олександр Пономарьов тренуватиме учасників «Голосу країни» на «1+1»

Народний артист України, співак та композитор Олександр Пономарьов буде зірковим тренером у проекті «Голос країни» на телеканалі 1+1. Як повідомляє прес-служба каналу, Олександр представлятиме музичний жанр поп-опера, який є одним із найпопулярніших в Україні.

 

Нагадаємо, за правилами шоу «Голос країни», після попереднього відбору голосів до команди приєднується 4 зіркових тренери - музиканти, які досягли найвищих результатів у певному музичному жанрі. Жанри обрано за рівнем їх популярності серед українців: фолк-рок, рок, поп та так звана поп-опера. Зіркові тренери проведуть наступний етап відбору учасників «Голосу країни» - «сліпі» прослуховування, де тренери сидітимуть спиною до сцени, щоб обирати саме вокал, а не зовнішність чи артистизм. Кожен тренер набирає свою команду та надалі допомає її учасникам максимально реалізувати свої вокальні дані. 

 

Нагадаємо, ще одним зірковим тренером (з чотирьох) стала Руслана Лижичко

 

«Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa. За інформацією каналу, головна особливість нового проекту полягає в тому, що участь у шоу гарантує лише винятковий талант і високий професійний рівень вокалу, а зовнішність та вік учасників не мають значення. Музичним продюсером шоу буде Костянтин Меладзе.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY