detector.media
02.03.2011 17:16
Нацрада рекомендує Кабміну забезпечити населення цифровими сет-топ-боксами

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення радить Кабінету Міністрів запланувати на 2011 рік забезпечення незахищених верст населення цифровими сет-топ-боксами. Таке зауваження Нацрада додала до проекту урядового розпорядження «Про затвердження плану заходів із виконання у 2011 році Державної програми впровадження цифрового телерадіомовлення», погодивши документ на засіданні 2 березня.

 

«Це державна програма, і держава зобов\'язана підтримати соціально незахищені верстви населення, які не зможуть придбати перетворювачі сигналу або нові телевізори», - сказав на засіданні голова Нацради Володимир Манжосов.

 

Загалом, за словами пана Манжосова, у проекті урядового розпорядження йдеться про виконання Плану розвитку національного телерадіоінформаційного простору і реалізацію доручення керівництва держави з розбудови мереж МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5. Там є пропозиції стосовно митної політики щодо цифрового обладнання, проведення роз\'яснювальної роботи місцевих органів влади тощо.

 

Про кошти, які у 2011 році виділятимуть з державного бюджету на впровадження «цифри», у проекті розпорядження не йдеться.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY