detector.media
24.02.2011 14:04
«Супернянями» в новому реаліті-шоу «1+1» будуть Марта Штиль та Іванна Карпенко

Марта Штиль та Іванна Карпенко стануть «нянями» у реаліті-шоу «1+1» «СуперНяня». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

48-річна Марта Штиль - педагог з 16-річним стажем, вона здобула вищу педагогічну освіту, працювала викладачем у школі та завучем у гімназії. А 33-річна Іванна Карпенко - практикуючий психотерапевт з 10-річним стажем, закінчила факультет психології столичного університету ім. Шевченка, три роки навчалася в Нью-Йоркському університеті.

 

Загалом у кастингу на роль «суперняні» взяло участь більше 60 осіб з усієї України - це педагоги, психологи, няні та викладачі молодших класів.

 

«У результаті ми зупинилися на двох кандидатурах, - зазначила продюсер проекту «СуперНяня» Оксана Кучерова. - Марта та Іванна - два зовсім різні характери, індивідуальні підходи до родин та їхніх проблем. Марта - холодна, в міру жорстка, стильна та витримана залізна леді. Така собі британська королева чи Мері Поппінс. Іванна - м'якша, можна сказати "душка". Коли до нас надходить заявка від родини, вони разом дивляться презентацію, коментують, визначають основні проблемні точки та вирішують, хто ж із них їде в сім'ю».

 

Нагадаємо, проект «СуперНяня» - українська версія британського формату SuperNanny. За форматом це реаліті-шоу: няня приходить наводити лад у родинах, де діти «повністю вийшли з-під контролю». Няня спостерігає за поведінкою дітей та намаганням батьків з ними впоратись і надає рекомендації щодо вирішення цих проблем.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY