detector.media
23.02.2011 11:49
«1+1» придбав формат Undercover Boss компанії All3Media

Канал «1+1» придбав у британської компанії All3Media право на локальну адаптацію формату телевізійного шоу Undercover Boss («Бос під прикриттям»). Про це повідомляє Media Business Reports з посиланням на власні джерела.

 

За задумом творців формату, керівники великих компаній на два тижні влаштовуються під чужими іменами на роботу у власні компанії на будь-які дрібні посади. При цьому їх колеги навіть не підозрюють, з ким зіштовхуються кожен день на роботі, і звично обговорюють між собою усі питання, пов'язані з роботою, в тому числі керівництво.

 

Зазначимо, що формат Undercover Boss був проданий у понад 20 територій. Наразі в США транслюють третій сезон проекту, у Великобританії третій планується до запуску, в Нідерландах знімається другий. Також виробляються локальні версії у Франції, Іспанії, Туреччині, Австралії, Португалії, Данії, Німеччині, Ізраїлі, Швеції та інших країнах.

 

«Детектор медіа» звернулася до прес-служби «1+1» за підтвердженням чи спростуванням інформації. Нам відповіли, що зараз канал не коментуватиме.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY