detector.media
21.02.2011 15:17
«Телебіржа» продає рекламу на регіональному телебаченні

Як повідомлялось на початку цього року, посаду  комерційного директора «Телебіржі» посіла Ірина Соловей. Водночас був створений відділ з продажів при «Телебіржі» з метою сприяння нішевим та регіональним каналам у продажах

реклами.

 

Відділ, який очолила І. Соловей, розпочав активну співпрацю з регіональними телеканалами в напрямку залучення рекламодавців. Наразі в активі «Телебіржі» 60 регіональних телеканалів, які є ефективним каналом комунікації в усіх областях України.

 

«Телебіржа» й надалі залишається майданчиком для прямої комунікації між рекламодавцями та каналами спеціального інтересу, але сподіваємося, що наш відділ продажів збільшить об'єми рекламних надходжень на телеканали», - зазначає комерційний директор «Телебіржі» Ірина Соловей.

 

Відділ з продажів, як комерційна складова проекту, має на меті не лише активне залучення рекламодавців, але й лобіювання інтересів регіонального ТБ у переговорах з відомими брендами та рекламними агентствами, пропонуючи їм альтернативний та не менш ефективний шлях досягнення маркетингових цілей. Серед них - представники оператора мобільного зв'язку Life : ), «Сбербанку Росии», «УкрСоцБанку», БК «Столиця», «VIB банку», близько 20-ти провідних рекламних агентств. Зі слів пані Соловей, особливу цікавість потенційні рекламодавці проявляють до розміщення pr-сюжетів: «Ми беремо участь у багатьох тендерах на розміщення телевізійної реклами. Не завжди мова йде про пряму рекламу, спостерігаємо тенденцію збільшення запитів на розміщення інформаційних сюжетів в новинах регіональних  телеканалів. Ми готові ефективно задовольнити потреби в розміщенні pr- матеріалів, спонсорських проявів ще й тому, що співпрацюємо безпосередньо з рекламними службами регіональних каналів напряму, спілкуємося з керівниками та редакторами особисто».

 

Нагадаємо, Ірина Соловей близько 5 років працювала у рекламному відділі «Галицьких контрактів», у рекламних агенціях, має досвід залучення нових клієнтів. «Телебіржа» отримала ще одного досвідченого спеціаліста в галузі медіа, з допомогою якого буде посилена комерційна основа проекту.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY