detector.media
19.02.2011 18:05
У Москві загинула гендиректор фонду «Академія російського телебачення» (доповнено)

У Москві сьогодні, 19 лютого, загинула генеральний директор фонду «Академія російського телебачення» Раїса Беспечна. Їй було 65 років. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

 

За інформацією, поширеною прес-службою фонду, Раїсу Беспечну збив автомобіль у дворі її дому.

 

За інформацією сайту  «Журдом», Міхаїл Швидкой, президент Фонду «Академія російського телебачення» і колишній міністр культури Росії, в ефірі радіостанції «Ехо Москви» сказав, що смерть Безпечної стала для нього шоком. Він зазначив, що Раїса Безпечна була прекрасною людиною і професіоналом.

 

«Академія Російського телебачення» (АРТ) - некомерційна організація, що об'єднує інтереси телемовників і телевиробників всієї країни була заснована в 1994 році як «Російський Фонд розвитку телебачення» (РФРТ) з ініціативи провідних телекомпаній країни (ОРТ, ВГТРК, ТВ-6, НТВ і ряду інших), які об'єдналися для здійснення благородної мети - створення Академії Російського телебачення і премії «ТЕФІ» за вищі досягнення в області телевізійного мистецтва.

 

З 2001 року Російський фонд розвитку телебачення називається - Фонд «Академія Російського телебачення».

 

У чинному складі академії - 555 осіб. Це телевізійні топ-менеджери, телеведучі, режисери, оператори, продюсери, звукорежисери, дизайнери та інші. Пропозиції по нових кандидатурах до складу АРТ надавали компанії - засновники фонду. Списки доповнювалися кандидатурами, рекомендованими професійними гільдіями.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY