detector.media
18.02.2011 17:53
«Пекельною кухнею» опікуватиметься ведучий із Санкт-Петербурга

Ведучим проекту «Пекельна кухня» для «1+1» стане кандидат із Санкт-Петербурга. Про це ТК повідомив продюсер Дмитро Харитонов, який зі своєю командою знімає шоу.

 

Ведучого проекту, за словами пана Харитонова, вибрали й затвердили, але подробиці не розголошуються до того моменту, коли буде підписано контракт.

 

«Ведучий тут не може бути гламурним. Для шоу підходить формат сержанта американської армії. Він віддав наказ - усі сказали: "Є, шеф!". Ведучий повинен бути жорстким, авторитетним, із хорошим бекграундом, великим досвідом. Ми переглянули близько 40 кандидатів із різних міст, в тому числі й в Росії. Я можу сказати, що було 2 кандидати, які нас влаштовували: один  - москвич, інший - із Петербурга. Ми вибрали людину із Санкт-Петербурга», - розповів Дмитро Харитонов.

 

Як каже пан Харитонов, на кастингу серед більше ніж 5000 охочих відібрали 16 учасників: 8 чоловіків і 8 жінок. Зйомки починаються в середині березня.

 

Також продюсер додав, що його студія готує й інші проекти: «Є низка документальних фільмів, які ми запропонували каналам, вони їх прийняли. Я просто віддаю перевагу тому, щоб спочатку зробити, потім говорити. Робитимемо проект документальних фільмів «В ліжку з ворогом», цикл із 12 фільмів про секс-шпіонаж і як його використовували в світовій історії. Також буде документальний фільм «100 грамів перемоги» про те, яку роль зіграла горілка у Великій Вітчизняній війні».

 

Як розповів Дмитро Харитонов, до запуску також готується серіал під назвою «Діаманти Сталіна» - 12 серій за романом Євгена Сухова, «який ми знімаємо для Росії і маємо намір реалізувати й на українських каналах. Я не роблю велику кількість проектів, але займаюся тим, що мені подобається, і роблю це якісно. Отже, я думаю, в нас не буде проблем із реалізацією цих проектів ані в Україні, ані в Росії».

 

Нагадаємо, проект «Пекельна кухня» - українська версія американського формату Hell's Kitchen. Шоу з'явиться в ефірі «1+1» у весняному сезоні. Переможець шоу отримує 500 000 гривень.

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY