detector.media
18.02.2011 17:16
Мін’юст зареєстрував агенцію «Регіональні новини»

16 лютого Міністерство юстиції зареєструвало нове інформаційне агентство «Регіональні новини». Відповідний наказ № 528/5 оприлюднила прес-служба Мін'юсту.

 

Як повідомили ТК в агенції, «Регіональні новини» - це портал новин областей, міст і селищ України www.regionews.com.ua. Головним редактором є Тетяна Котик. Засновник агенції - PR-агентство Media Brand та приватні інвестори, які планують до кінця 2011 року максимально капіталізувати портал www.regionews.com.ua та залучити додаткові інвестиції.

 

«Інформаційне агентство "Регіональні новини" є соціально відповідальним проектом і відкрите для реалізації спільних суспільно значимих інформаційних проектів. Ми готові до співпраці з починаючими журналістами, благодійними фондами, громадськими організаціями та комерційними установами при реалізації благодійних проектів», - сказала ТК Тетяна Котик.

 

За її словами, з 1 березня агенція активно висвітлюватиме підготовку регіонів України до «Євро-2012», розпочне обговорення серед представників регіонів України аграрної, податкової, пенсійної, житлової та адміністративної реформ.

 

Найближчим часом портал планує відкрити сервіс персональних блогів і сервіс веб-конференцій.

 

У редакції зазначають, що портал «Регіональні новини» співпрацюватиме з місцевими ЗМІ та планує стати інтернет-майданчиком тих, які не мають власного веб-сайту і виходять у світ виключно у паперовому варіанті.

 

У вересні 2011 року портал оприлюднить рейтинг інвестиційної привабливості регіонів України, а у жовтні запустить сайт англійською мовою.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY