detector.media
18.02.2011 15:14
Пряма трансляція «Телезірки» на ТРК «Україна» відбудеться за участі Алена Делона

27 лютого о 19:20 ТРК «Україна» транслюватиме в прямому ефірі церемонію вручення премії «Телезірка», яка проводиться журналом «Теленеделя». Спеціальним гостем церемонії стане французький актор Ален Делон. Про це повідомила виконувач обов'язків генерального директора ТРК «Україна» Марина Миргородська в інтерв'ю виданню «Комсомольская правда в Украине».

 

«Головне в подібних заходах - особистості, яскраві і неповторні. Відповідно, і премія у сфері телебачення, тим більше народна, - це тільки найулюбленіші герої, актори, співаки, які отримали визнання глядачів. Зокрема, спеціальним гостем церемонії стане легенда кіно, еталон чоловічої краси, лауреат премії "Сезар" Ален Делон», - говорить пані Миргородська.

 

Ведучий церемонії - Андрій Малахов, хто стане його співведучою, поки не розголошується. Зустрічати гостей на червоній доріжці будуть ведучі проекту «Народна зірка» Ольга Полякова і Максим Неліпа.

 

За словами пані Миргородської, в шоу буде безліч «сюрпризів у виконанні українських зірок». Також вона зазначила, що у підготовці церемонії бере участь переможниця шоу «Україна має талант» Ксенія Симонова - вона малює піском презентації для кожної номінації.

 

Режисер церемонії - Конрад Смуга, хореографом-постановником буде Тетяна Островерх, головний стиліст Марина Борщевська. У шоу також візьмуть участь Злата Огневич, Володимир Гришко, Василь Лазарович, група ТНМК, Анастасія Приходько, Таїсія Повалій, а також переможці талант-шоу Асана Білялова («Народна зірка»), Олексій Кузнецов («Х-фактор») та Олексій Матіос («Фабрика зірок»).

 

Премія «Телезірка» - народний рейтинг телепродуктів і телеперсон, який проводиться журналом «Теленеделя». Щорічно глядачі голосують за улюблених акторів, телеведучих, серіали і шоу. Церемонія нагородження відбудеться в Національній опері України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY