detector.media
17.02.2011 16:14
УНІАН запустив інтернет-проект «УНІАН-Львівщина»

Інформагентство УНІАН презентувало інтернет-проект «УНІАН-Львівщина», що знаходиться за інтернет-адресою lviv.unian.net. Як повідомив на прес-конференції головний редактор УНІАН Олександр Харченко, нова сторінку сайту буде присвячена висвітленню подій, що стосуються життя Львівської області, пише УНІАН.

 

Пан Харченко нагадав, що на сайт УНІАН щодня заходить 150-200 тис. відвідувачів, яких цікавить не тільки те, що відбувається в Києві, на всеукраїнському рівні, а й у різних регіонах країни.

 

За його словами, сайт детальніше розповідатиме про події Львівщини з декількох причин.

 

По-перше, Львів - це одне з українських міст, яке прийматиме «Євро-2012». «Усі хочуть оперативно дізнаватись, наскільки Львів і область готові до проведення чемпіонату, чи будуть вчасно побудовані усі необхідні для його організації об'єкти, чи будуть вони корисними після закінчення чемпіонату», - сказав пан Харченко.

 

По-друге, Львів - це «український П'ємонт, форпост української незалежності». За словами головного редактора УНІАН, Львів не хоче втрачати цей свій статус і за цим також цікаво буде спостерігати. Також багатьох цікавить економіка Львівщини, розвиток підприємництва.

 

За словами Олександра Харченка, багато подій у Львові резонують на всю країну. «Відбудеться сесія під відкритим небом у Львові - і це вже резонанс на всю країну, зайде депутат, комуніст Царьков у львівський ресторан "Криївка" - і це вже знов резонанс на всю країну», - нагадав він.

 

У свою чергу голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк сказав, що для його області є дуже важливим, які львівські події і якими саме побачать у Києві і в усій Україні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY