detector.media
15.02.2011 14:05
Микола Азаров: в Україні немає цензури, крім цензури журналістів відносно прем'єра

Прем'єр-міністр України Микола Азаров в інтерв'ю словацькому виданню SME заявив, що в нашій державі немає цензури і політичних переслідувань, повідомляє Корреспондент. net.

 

Відповідаючи на запитання, чому Freedom House виключив Україну з категорії вільних країн і зарахував до частково вільних, Азаров зокрема запевнив, що в країні немає цензури, а головний опозиціонер Юлія Тимошенко з'являється на телебаченні вп'ятеро частіше за нього.

 

«Тимошенко з'являється на екрані в п'ять разів частіше, ніж я. Це факт. Я міг би звинуватити наших журналістів у тому, що у них існує цензура по відношенню до прем'єра», - підкреслив глава українського уряду.

 

Коментуючи рішення Генпрокуратури про заборону Тимошенко відвідати саміт в Брюсселі, Азаров розповів, що «не в його компетенції давати оцінку діям прокуратури».

Він додав, що Тимошенко на свій захист говорить дуже багато, але в її словах немає конкретики.

 

«Ми забезпечили їй такий піар, за який вона повинна бути вдячна. Але чому ж вона не може пояснити, чому м'ясо не потрапило у тюрми, куди дівся цукор, де кошти на екологію?», - заявив Азаров словацьким журналістам.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY