detector.media
14.02.2011 17:26
Реаліті про в’язницю для ICTV вестиме Анатолій Барбакару

Реаліті -шоу  Film.UA Television «Джентельмени на дачі» вестиме Анатолій Барбакару. Про це ТК повідомила генеральний продюсер компанії Алла Липовецька.

 

Анатолій Барбакару - в минулому картяр, який перебув п'ять років у міжнародному розшуку. Після виходу з в'язниці зробив пластичну операцію. Про своє минуле він написав книги : «Я - шулер», «Одесса мама. Каталы, кидалы, шулера», «Закон джунглей. Способы выживания», «Как карта ляжет» тощо.

 

15 лютого проект презентуватимуть у Міністерстві юстиції. «Ми розраховуємо на підтримку держави, тому що проблема адаптації ув'язнених на свободі їх також хваилює. Після цього у нас буде кастинг по тюрмах. Ми будемо спілкуватись з тими, хто добровільно заповнить анкети», - зазначила пані Липовецька.

 

«У нас відкритий кастинг. Ми розглядаємо заявки усіх, хто виходить з місць позбавлення волі, або тих, кто віднедавна на свободі, але вже позбувся ілюзій. Колишнім в'язням  дуже складно пройти період адаптації. Їм потрібна підтримка, вони хочуть бути корисними і хочуть працювати. Але їх ніхто не бере на роботу. Це просто життя у замкнутому колі», - зазначила пані Липовецька.

 

Участь у кастингу братимуть чоловіки віком  22-40 років

 

 Нагадаємо, цей проект знімається для телеканалу ICTV.

 

«Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY