detector.media
13.02.2011 14:02
Журналістам заборонили фотографувати Людмилу Янукович
Журналістам заборонили фотографувати Людмилу Янукович

Прес-служба Донецького музично-драматичного театру заборонила журналістам фотографувати Людмилу Янукович, дружину президента України, під час вистави 13 лютого. Про це повідомляє «Газета по-українськи».

 

Перед початком вистави «Опалені коханням» за п'єсою литовських драматургів Саулюса Шальтяніса та Леонідаса Яцинявічуса «Казка про Моніку», яку відвідувала пані Янукович, журналістам повідомили, що дружину президента не можна фотографувати, а також наближатись до неї без спеціального дозволу. В кого можна отримати дозвіл, адміністрація театру не пояснила, однак дала зрозуміти, що джерелом заборони є охорона пані Янукович.

 

«Людмила Олександрівна прийшла відпочивати, а не позувати, до запитань не готувалася, до того ж, останні фото з театру їй не сподобались», - пояснили «Газеті по-українськи» в прес-службі театру. Як повідомляє газета, ймовірно, йдеться про фото з вечора пам'яті Михайла Пляцковського 16 листопада 2010 року, де Людмилу Янукович сфотографували в поцілунку з російським співаком Йосифом Кобзоном.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY