detector.media
04.02.2011 12:37
ТАВР і радіогрупа УМХ домовилися закріпити інфляцію на рівні 15%

ТАВР і радіогрупа УМХ відмовилися від практики великих знижок та оголошують про фіксацію максимального відсотку інфляції на рівні 15%. Про це йдеться в спільній заяві двох найбільших українських радіохолдингів.

 

Тепер найбільша прайсова знижка має становити не більше 20% (раніше прийнятними вважалися знижки до 65%). Такої домовленості було досягнуто 23 грудня 2010 року у ході переговорів із вісьмома найбільшими продавцями радіореклами - агенціями UMG, «Стиль Медіа», FM-Solutions, Initiative, Publicis, Optimum Media, Perekhid, Brand Media.

 

«Ми проаналізували ситуацію на рекламному ринку і помітили, що надходженню реклами на радіо шкодить непрозора система продажів, складна система особистих домовленостей, бонусів, персональних прайсових знижок, ситуативне визначення інфляції. Тому ми вирішили об\'єднати зусилля, щоб зробити ринок цивілізованішим і сподіваємося, що до ініціативи лідерів долучаться й інші гравці», - пояснює голова правління радіогрупи УМХ Валентин Резніченко.

 

«Раніше ринок був надзвичайно сегментованим, кожен з гравців пропонував свої умови продажів. Попри те, що всі розуміли, що непрозорі умови відлякують рекламодавця, але кільком десяткам гравців не вдавалося виробити спільної позиції. Нині є два лідери - ТАВР і УМХ, які мають сумарну частку понад 60%, і які прийняли консолідоване рішення, встановити на ринку, що до цього намагався уникати правил, спільні правила гри. Це початок нашої спільної активності на перспективи ринку», - додав генеральний директор групи компаній «ТАВР Медіа» Ігор Чернишов.

 

Довідка:

ТАВР - радіогрупа, що об\'єднує чотири всеукраїнських радіомережі «Русское радио», «Хіт FM», Kiss FM, «Радіо Рокс». Заснована у 2003 році. Групу очолює Ігор Чернишов.

 

Радіогрупа УМХ об\'єднує станції «Авторадіо», «Ретро ФМ», «Радіо Алла», «Європа плюс», «Джем ФМ», «Радіо Динамо», «Наше радіо», NRJ. Заснована у 2003 році. Групу очолює Валентин Резніченко.

 

Частки ринку слухання: УМХ - 29,97% і ТАВР - 29,03% (ММІ Україна 2010/2 +2010/3).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY