detector.media
01.02.2011 12:30
Google надала єгиптянам доступ до Twitter без інтернету

Корпорація Google надала жителям Єгипту, де через масові акцій протесту вимкнено послуги інтернету, обхідний доступ до соціальної мережі Twitter, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на офіційний блог компанії-власника Google.

 

Доступ до сервісу мікроблогів Twitter, який влада називала «каталізатором антиурядових настроїв» був заблокований у Єгипті ще тиждень тому.

 

За даними фахівців Google, тепер єгиптянам для виходу на Twitter достатньо надіслати голосове повідомлення по одному з трьох міжнародних номерів (у США, Італії або Бахрейні). Це послання буде автоматично перенаправлено у вигляді запису на сторінку програми Speak2Tweet з ключовим словом # egypt.

 

Наявність підключеного інтернету для нового сервісу не потрібна. Про вартість користування його послугами не повідомляється.

 

«Ми сподіваємося, що це деякою мірою допоможе народу Єгипту залишатися на зв'язку в цей нелегкий час», - сказано в блозі.

 

28 січня в Єгипті повністю вимкнули інтернет. 30 січня - заборонили роботу арабського інформаційного телеканалу Al-Jazeera.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY