detector.media
25.01.2011 14:11
«Інтер» запустить нову версію шоу «Хто хоче стати мільйонером?»

Телеканал «Інтер» запустить нову версію шоу за форматом Who wants to be a millionaire? («Хто хоче стати мільйонером?») - «Мільйонер - гаряче крісло». Про це повідомляє прес-служба.

 

Продюсером проекту став Володимир Оселедчик.

 

Нагадаємо, у 2000 році українська адаптація цього формату під назвою «Перший мільйон» вийшла на «1+1». Тоді його продюсером був також Володимир Оселедчик. Раніше у коментаріх ТК він зазначав, що вважає цей формат з усіх інтелектуальних ігор та вікторин найкращим «за атмосферою в студії, за музикою, за логікою побудови послідовності запитань, наростання інтересу і факту виграшу».

 

У проекті за головний приз у розмірі 1 мільйон гривень змагатимуться шість учасників.

 

«Програма називається "Гаряче Крісло", тому що за крісло майбутнього мільйонера йде боротьба не на жарт, у цьому кріслі буде гаряче від розпалу пристрастей. Ця версія буде динамічнішою та гострішою. До гри додається "позиційна", тактична гра між самими учасниками, плюс - обмеження часу для відповідей, відсутність підказок. Це кардинально інша драматургія гри», - зазначив пан Оселедчик.

 

У кожній грі 15 запитань, до кожного з них є чотири варіанти відповіді. За правильну відповідь учасник отримує грошову винагороду. У випадку помилки, його місце займає інший учасник.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY