detector.media
24.01.2011 19:40
Інститут Горшеніна реорганізувався у Gorshenin Group – задля приєднання до європейської піар-агенції

Київський інститут проблем управління імені Горшеніна реорганізовано, і на його базі створено міжнародну експертно-комунікаційну групу Gorshenin Group. Про це повідомляє офіційний сайт Інституту Горшеніна.

 

Gorshenin Group включає в себе три структурних підрозділи:

- Gorshenin Institute - незалежний неприбутковий аналітичний центр;

- Gorshenin Consulting - агенція, що займається управлінським консалтингом, фінансовим і комерційним піаром, політичним консультуванням;

- Gorshenin Media - медіахолдинг, що включає в себе мережу інформаційних агенцій «Мост» («Мост-Днепропетровск», «Мост-Харьков», «Мост-Одесса»), а також інтернет-портал «Левый берег» (Lb.ua).

 

Як зазначено в повідомленні, реорганізація відбулася у зв'язку з майбутнім входженням Gorshenin Group «до родини найбільшого європейського піар-агентства».

 

Директор департаменту комунікацій Gorshenin Group Володимир Застава у коментарі ТК поки не зміг розкрити назву піар-агенції, з якою об'єднується українська комунікаційна група. «Процес входження зараз у розпалі, і ми очікуємо, що він успішно завершиться в Парижі в третій декаді лютого», - сказав пан Застава.

 

Зазначимо, що керує групою рада директорів на чолі з президентом Gorshenin Group Вадимом Омельченком. Віце-президентами є Віктор Соколов і Олексій Лещенко. До ради директорів також входять Ксенія Василенко (Соня Кошкіна, директор з медіапрограм), Наталія Козлова (виконавчий директор), Євген Курмашов (директор з політичних програм), Володимир Застава (директор департаменту комунікацій), Вадим Бартков (директор з досліджень), Ірина Кужель (директор з медіамоніторингу й аналітик), Марина Ткаченко (директор з програм розвитку людського потенціалу), Дмитро Остроушко (керівник міжнародних програм).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY