detector.media
23.01.2011 20:58
Костянтин Стогній іде з міліції
Костянтин Стогній іде з міліції

Головний радник Міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній написав рапорт про звільнення з міліції, повідомляє «Сегодня».

 

«Так, я подав рапорт, але не знаю, чи підписав його міністр», - цитує газета Стогнія. Джерело «Сегодня» повідомило, що до призначення Анатолія Могильова Стогній перебував на пенсії, а до міліції погодився повернутись на особисте прохання Могильова лише на один рік. Його завданням, згідно з джерелом газети, було формування позитивного іміджу Міністерства внутрішніх справ і зробити це відомство відкритим для ЗМІ, тож тепер, коли термін домовленості сплив, Стогній «повертається  в журналістику». Також джерело «Сегодня» стверджує, що Костянтин Стогній залишиться позаштатним радником міністра.

 

Нагадаємо, Костянтин Стогній є власником продакшн-студії «Жара», яка виробляє документальні фільми та програму «Надзвичайні новини» на замовлення телеканалу ICTV. Раніше у розмові з «Сегодня» Стогній нарікав, що робота в міліції заважає йому займатися творчістю, зокрема зняти фільм про Чилі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY