detector.media
20.01.2011 14:13
«Команда мрії» за форматом Kick The Pros стартує на «Інтері» 21 лютого

Спортивне реаліті-шоу «Команда мрії» телеканалу «Інтер» і «Савік Шустер студії» стартує на «Інтері» 21 лютого, повідомляє прес-служба каналу.

 

За інформацією каналу, програму виробляють за придбаним форматом Kick The Pros, що мав успіх у Німеччині та Великій Британії.

 

19 січня розпочався всеукраїнський кастинг для проекту. З усіх зареєстрованих учасників будуть відібрані 44 особи - по чотири претенденти на кожну ігрову позицію в команді.

 

Після цього з 21 лютого до фінального матчу тренерський штаб і ведучі Савік Шустер, Олексій Михайличенко і Євген Кошовий відбиратимуть команду (22 гравці), яка й зіграє проти збірної України. Кожен тиждень учасники проекту будуть приїжджати на два дні до Києва і тренуватися на Олімпійській базі України, де визначатимуться двоє гравців відповідно до позиції в команді, які й залишаться у складі народної збірної.

 

Коли остаточний склад «збірної мрії» буде визначений, 22 учасники почнуть екстремальні тренування. Вони тиждень житимуть на тренувальній базі і не матимуть змоги залишати її до самого матчу зі збірною України.

 

Наприкінці травня або на початку червня відбудеться матч учасників шоу зі збірною України, що транслюватиметься в прямому ефірі.

 

Проект уже має власний сайт www.dreamteam.org.ua, на якому можуть зареєструватися всі охочі взяти участь у кастингах.

 

Нагадаємо, проект «Команда мрії», який раніше презентували під назвою «Матч твоєї мрії», виробляє «Савік Шустер студія».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY