detector.media
19.01.2011 19:03
Претендент на «Укртелеком» запропонував «Українській правді» угоду на інтерв’ю з передбаченим штрафом у 300 тис. доларів

Пітер Гольдшайдер, керуючий партнер приватної австрійської компанії EPIC (EPIC Services Ukraine), що претендує на приватизацію «Укртелекому», погодився дати інтерв'ю інтернет-виданню «Економічна правда» (входить до групи «Українська правда») лише у випадку підписання двосторонньої угоди. Про це повідомляє «Економічна правда».

 

Пропонована угода передбачала, що «Українська правда» може наводити коментарі чи відповіді на запитання тільки в одній статті, яку готує з приводу приватизації, а надалі публікувати чи в інший спосіб використовувати статтю (її частини) з коментарями EPIC або іншу інформацію, отриману від EPIC, тільки за умови отримання попередньої письмової згоди. Угода мала передати австрійській компанії необмежені права на журналістський матеріал, а за порушення умов договору видання мусило б заплатити штраф у розмірі 300 тисяч доларів.

 

У відповідь «Економічна правда» запропонувала зустрічну пропозицію з власним поглядом на умови співпраці, на що отримала відмову та готовність зменшити розмір можливого штрафу на 25%.

 

 


 

 

З огляду на це видання вкотре звертається до усіх учасників приватизації з проханням надати офіційний коментар щодо умов та особливостей приватизації державного монополіста, особливо з огляду на високу суспільну значимість «Укртелекому» та його продажу.

 

Нагадаємо, що EPIC (EPIC Services Ukraine), інтереси якої в Україні представляє її дочірня структура ESU, є єдиним претендентом на приватизацію «Укртелекому».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY