detector.media
17.01.2011 20:07
Сергій Кутраков вестиме «Новий погляд», а Дмитро Колчинський залишив Новий канал

Із січня ведучим документального проекту «Новий погляд» на Новому каналі став журналіст «Репортера» Сергій Кутраков. Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

 

За словами шеф-редактора проекту Оксани Безрутченко, він легко влився до творчої команди і вже «закидав колег ідеями незвичних експериментів» для наступних випусків програми.

 

«Сергій - з тієї породи журналістів, які все прагнуть дослідити особисто. Якщо він вирішив з'ясувати, наскільки страшно пірнати в ополонку взимку, - йшов і пірнав сам. Якщо хотів зрозуміти, чим живуть шахтарі, - спускався до шахти», - коментує шеф-редактор. Єдине, на що вона скаржиться - що Сергій Кутраков залишається надто серйозним у кадрі.

 

Тим часом колишній ведучий і режисер «Нового погляду» Дмитро Колчинський залишив Новий канал, про що повідомив у коментарі ТК. «Так, це розлучення, - розповів він. - Виникло багато причин професійного плану. Термін створення програми не влаштовував: на неї давався тиждень, а вимоги висувалися такі, як до виробництва Бі-бі-сі. І це фактично була монтажна програма, яка створювалася режисерами монтажу, а не автором».

 

За словами пана Колчинського, «нестиковки» з керівниками проекту почалися кілька місяців тому: «Офіційно мені закидали, що я не є журналістом, тому не можу презентувати програму в тому руслі, як їм потрібно. Я перейшов у роль "говорящей головы". Якщо в першій програмі я виступав як автор, то в наступних уже не міг цього робити - бракувало часу».

 

Зараз Дмитро Колчинський співпрацює як режисер з телеканалами «Інтер» і «Україна» над двома абсолютно новими проектами, які готуються до запуску в новому осінньому сезоні. Окрім цього, він разом з Лігою змішаних єдиноборств «М-1 Україна» та з відомим спортивним продюсером, ім'я якого поки не розголошує, розробляє новий проект, пов'язаний з «боями без правил», які пан Колчинський коментував на каналі «Мегаспорт». «Це новий формат, у якому аматори змагатимуться з професійними бійцями, - чимось подібний, але серйозніший за "Побий хулігана" каналу MTV. Зараз ми знімаємо пілот. Програма розрахована на ті канали, які зацікавлені в чоловічій аудиторії», - зазначив автор.

 

Нагадаємо, документальний проект «Новий погляд» стартував на Новому каналі 24 серпня і виходить щотижня хронометражем 45 хвилин. Кожен випуск присвячений окремій темі, яка хвилює людей (здоров'я, харчування, історія тощо).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY