detector.media
17.01.2011 11:35
Російська прокуратура перевірить інтернет-провайдера через банер з обстрілом Кремля

Прокуратура Владивостока приступила до перевірки одного з інтернет-провайдерів, який розмістив на своєму сайті рекламний банер, який дозволяє відвідувачам віртуально стріляти в людину в Кремлі, схожу на президента РФ, повідомляє РИА «Новости».

 

Як повідомила представник прокурора Приморського краю, реклама буде перевірена на предмет наявності в ній ознак екстремізму.

 

14 січня компанія «Альянс-Телеком», отримавши  розпорядження, зняла зі свого сайту скандальний банер. Директор провайдера Андрій Патрикеєв на сайті компанії вибачився за розміщення реклами. Він зазначив, що «банер був креативним продуктом наших божевільних піарників». «Ви ж розумієте, це такі творчі особистості не від світу цього, як ще кажуть. Ще раз - перепрошую, що з нашої вини зчинився такий галас», - йдеться у зверненні Патрикеєва.

 

При цьому глава компанії заперечує, що на анімації з-за стін Кремля вистрибує людина, схожа на президента країни. «Тільки той, кому це необхідно, знайде схожість», - сказав він.

 

Патрикеєв також заперечує, що на банері зображений Кремль. «Всі аналогії зі столицею нашої Батьківщини Москвою є недоречними - ну немає у Москві моря і такого мосту, не плавають підводні човни в Москві-ріці», - сказав він, назвавши намальований на банері Кремль звичайним маєтком.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY