detector.media
16.01.2011 10:24
Детектор медіа США обрали найкращим фільмом року «Соціальну мережу»
Асоціація телевізійних критиків США (The Broadcast Film Critics Association) 14 січня, в Лос-Анджелесі, оголосила переможців своєї 16-ї нагороди The Critics' Choice Movie Awards. Найкращою кінострічкою 2010 року було визнано фільм «Соціальна мережа» режисера Девіда Фінчера, якого відзначили також як найкращого продюсера. Про це повідомляється на офіційному сайті The Critics' Choice Movie Awards.

Нагадаємо, раніше «Соціальну мережу» назвали найкращою стрічкою представники Національного товариства кінокритиків США (National Society of Film Critics), також фільм претендує на нагороду Гільдії продюсерів США (Producers Guild of America).

Найкращою картиною для телебачення визнано проект «Тихий океан» (The Pacific) виробництва HBO Productions.

Актором року став Колін Ферт за роль у фільмі «Король говорить», а актрисою року – Наталі Портман за участь в картині «Чорний лебідь».
 
Найкращим документальним проектом визнали «В очікуванні супермена» студії Paramount, а найкращим анімаційним проектом – «Історія іграшок. Велика втеча» Walt Disney.
 
Спеціальну нагороду Асоціації вручили режисеру Квентіну Тарантіно за синтез музики і кіно.
 
Broadcast Film Critics Association – одне з найбільших об’єднань кінокритиків США та Канади, до якого  входять близько 250телевізійних, радіо- та онлайн-критиків. У 1995 році Асоціація заснувала премію Critics' Choice Movie Awards, яка вручається щорічно.

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY