detector.media
15.01.2011 16:28
МВС хоче судитися з винними у «викривленому» трактуванні дій міліції під час масових заходів
МВС вирішує питання щодо захисту в судовому порядку своєї ділової репутації у зв’язку із викривленим трактуванням, на думку його представників, дій міліції в українських інтернет-ЗМІ. Про це йдеться у заяві ДЗГ МВС України.
 
«Днями в інтернет-виданнях з‘явилися заяви, які викривлено трактують дії міліції щодо забезпечення громадського порядку під час масових заходів» - зазначено у тексті МВС.
 
При цьому, на думку представників МВС, оприлюднюється неправдива інформація, відбувається перекручування фактів, а до тексту відомчих документів, який цитується, додаються власні судження: «Дії міліції з організації охорони громадського порядку в залежності від запланованих масових заходів намагаються подати як щось неординарне, чим створюється штучний ажіотаж навколо запланованих правоохоронцями дій». 
 
МВС вважає важливим у правовому полі довести викривлення фактів з боку окремих громадян, «які називають себе правозахисниками та вводять в оману громадян, навмисно фальсифікуючи документи МВС щодо заходів міліції з дотримання правопорядку… Аби унеможливити надалі подібні провокації з  використанням ЗМІ щодо зумисного донесення до громадян неправдивої інформації, МВС змушене вживати адекватних та законних заходів реагування», - йдеться у заяві.
 
«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY