detector.media
30.12.2010 09:46
Олексій Бродський очолив «Пятый канал»

Генеральним директором ТРК «Петербург» (російський «Пятый канал») призначений Олексій Бродський, який раніше обіймав посаду заступника керівника дирекції інформаційних програм «Первого канала», повідомляє Lenta.ru з посиланням на РІА «Новости».

 

Аркадій Соловйов, який очолював компанію з вересня 2009 року, обійме пост голови ради директорів ТРК «Петербург» (входить до складу «Национальной медиа группы»). На новій посаді він зосередиться на питаннях стратегічного розвитку компанії.

 

«Газета.Ru» з посиланням на свої джерела пише, що програмна сітка «Пятого канала» буде переорієнтована на серіали.

 

Газета «Коммерсант» писала, що людей з команди гендиректора «Первого канала» Костянтина Ернста запросили для консультацій на «Пятый канал» у листопаді 2010 року. При цьому видання не виключало, що неофіційно Ернст куруватиме роботу своїх колишніх підлеглих, якщо вони залишаться працювати на «Пятом канале».

 

Нагадаємо, в жовтні 2010 року власники «Национальной медиа группы» відсторонили від роботи команду Олександра Роднянського, який у 2009 році привів на «Пятый канал» і на REN (також входить до складу групи) своїх людей. Роднянський став радником голови банку «Россия», якому належить «Новая медиа группа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY