detector.media
29.12.2010 11:00
Розгляд справи за позовом Інституту медіа права до Верховної Ради України перенесено на 18 січня

28 грудня 2010 року Вищий адміністративний суд України розглянув справу за позовом Інституту медіа права до Верховної Ради України. У позовній заяві інститут просить зобов'язати Верховну Раду надати відповідь на інформаційний запит, поданий у вересні 2010 року.

 

Судді вислухали пояснення позивачів. Відповідачі своїх пояснень не підготували, натомість попросили залучити до справи третю сторону - редакцію газети «Голос України» і дати час на вивчення статуту ГО «Інститут медіа права», оскільки це дасть їм можливість скласти стратегію захисту. Судді відмовилися залучити «Голос України» до розгляду справи і вирішили перенести засідання на 18 січня 2011 року.

 

Нагадаємо, що у запиті ІМП йшлося про офіційне друковане видання Верховної Ради України - газети «Голос України». Інститут медіа права хотів дізнатися, як пов'язані організаційно і фінансово Верховна Рада України (засновник «Голосу України») та приватне підприємство, що видає цю газету. 

 

Як стало відомо ТК від осіб, що працюють в Апараті Верховної Ради України, наразі готується новий статут «Голосу України».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY