detector.media
Тетяна Веремчук
24.12.2010 08:15
Новий рік за старим форматом
Новий рік за старим форматом
На «Інтері» знову буде «Квартал 95», «1+1» і ТРК «Україна» покажуть концерти російського виробництва, ICTV - «Велику різницю по-українськи», СТБ використає «Х-Фактор», а Новий канал - «Зроби мені смішно»; Перший національний збере на новорічній сцені зірок української естради під гаслом «Перші на першому», а також поекспериментує з прямими включеннями з різних кінців України та світу. К1, НТН і ТЕТ нагадають своїм глядачам новорічні проекти минулих років. Українське телебачення зустріне новий 2011-й без особливих сюрпризів.

 «Інтер»

Група «Інтер» вирішила використати мотиви нагородженого «Телетріумфом» серіалу «Свати». «Студія Квартал 95», яка входить до складу групи, спільно з російським продакшном «Леополис» підготувала мюзикл «Здрастуй, свахо, Новий рік!», який «Інтер» продемонструє опівночі. Продюсери фільму - Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Борис і Сергій Шефіри, режисер - Євген Бедарєв. Упевненості в тому, що «Свати» можуть забезпечити успіх, каналові додали показники четвертої частини серіалу, яку дивились близько третини українських телеглядачів.

 

 

Передуватиме мюзиклу традиційний новорічний випуск «Вечірнього кварталу» (20:55) за участю Миколи Баскова, Потапа і Насті Каменських, Йолки і Монтсеррат Кабальє. Нагадаємо, що в попередні роки саме проекти «Кварталу 95» - «Вечірній квартал. Новорічний випуск» і мюзикл «Як козаки» - вивели «Інтер» у новорічні лідери за аудиторіями 18+ та 14-49.

 

 

У перші дні 2011 року в ефірі «Інтера» заплановані прем'єри фільмів «Щастя за контрактом» (1 січня, 20:40), «Про  любоff» (2 січня, 20:30), «Парад зірок» тощо. Особливу увагу у святкові дні канал обіцяє приділити дітям - для них в ефірі з'явиться італійський анімаційний серіал «Вінкс», повнометражний мультфільм «Клуб Вінкс - чарівна пригода» (1 січня, 14:10), мультфільми «Лускунчик» (2 січня, 13:15), «Маша і ведмідь», «Бабка Йожка та інші» і «Нові пригоди Бабки Йожки».

 

К1, К2, НТН, MTV-Україна

К1 31 грудня о 20:00 покаже російську комедію «Новорічний кілер» із Дмитром Нагієвим,  Алісою Гребенщиковою та Данилом Співаковським у головних ролях, а о 21:40 - фінал Вищої ліги Клубу веселих і кмітливих. Опівночі в ефір каналу вийде мюзикл «Ніч в музеї» (виробник - компанія «Фільм плюс продакшн» Михайла Крупієвського, сценарій «Кварталу 95»), який «Інтер» показував 2008 року.

 

На каналі К2 31 грудня - день концертних програм: «Україна. Голос. Душа» Таїсії Повалій (14:40), «Зіркові канікули» (17:25), далі в ефірі з'явиться популярний у цьогорічному програмуванні мюзикл «Ніч в музеї» (22:45) та ще один концерт «Особливості інтернаціонального нового року» (1:00).

 

НТН в останній день 2010-го продемонструє концерт Михайла Задорнова «Не дай себе засохнуть!» (21:20) та минулорічний інтерівський мюзикл «Як козаки» (23:15). MTV-Україна на переддень Нового року підготувала повтори церемоній MTV Video Music Awards 2010 і MTV Europe Music Awards 2010, а у новорічну ніч покаже добірку музичних відеокліпів у програмі Only Hits.

 

 

«1+1» і ТЕТ

У святковому телеменю «1+1» - продукти російського виробництва  і власний проект «Новорічна дискотека. Хіти 80-х».

 

Прем'єрний випуск «Олів'є шоу 2011» «Первого канала» вийде в ефір о 22:00 31 грудня і триватиме близько чотирьох годин. Із 2:25 глядачів розважатимуть диско-хіти: на танцмайданчику з'являться Dschinghis Khan, Baccara, Gazebo, Fancy, «Земляне», «Кар-мэн», «Комбинация», «Технология», «Скрябін», «ТіК», Гайтана і Альоша. Ведучим проекту буде Андрій Доманський. У танцювальному форматі канал святкував і минулий, 2010-й, Новий рік.

 

Мюзикл «Морозко» виробництва каналу «Россия» вийде в ефір «1+1» 1 січня о 20.00. Головні ролі виконують Юрій Стоянов та Анастасія Задорожна, також у ролях Ані Лорак, Лоліта Мілявська, Вєрка Сердючка, Крістіна Орбакайте, Філіп Кіркоров та інші.

 

 

Також «Плюси» підготували святкові спецвипуски «Сніданку з 1+1» та шоу «Зірка + зірка». В останньому «Сніданку» 2010 року, який вийде 31 грудня о 6:55, Лідія Таран і Руслан Сенічкін поміняються місцями, а Дмитро Дикусар і Олена Шоптенко гратимуть Діда Мороза і Снігурочку. Автори програми вирішили влаштувати ранок у стилі дитячого садочку біля ялинки. Лідія з'явиться в образі «чи то виховательки дитсадочка 70-80-х років, чи то ведучої початку ери телебачення». Руслан Сєнічкін стане Сріблястим Кроликом, який танцює рок-н-рол. Як пояснює шеф-редактор «Сніданку з 1+1» Юлія Жмакіна, вранці 31 грудня люди можуть дозволити собі подивитися телевізор: «Оскільки класичний "Вогник" вранці не зовсім підходить, ми зупинилися на ідеї новорічного ранку в дитячому садочку або під домашньою ялинкою. Чому? В передноворічний час багато хто зазвичай згадує своє дитинство...».

 

У спецпроекті «Зірка + зірка. Новорічні пригоди» українські і російські учасники шоу виконуватимуть нові версії новорічних пісень. Вестимуть вечір ведучі програми «ГПУ» Юрій Горбунов, Потап, Андрій Богданович і Дядя Жора. В ефір програма вийде 1 січня о 21:50.

 

31 грудня ТЕТ покаже мюзикли «Попелюшка» (20.30) та «Сорочинський ярмарок» (23:00), які вперше вийшли на «Інтері» 2003 та 2002 року, а о 0:10 розпочнеться проект «До світанку».

 

 

ICTV

На ICTV новорічна ніч пройде з гумором. 31 грудня на каналі відбудеться українська телепрем'єра комедії «Наша Russia: Яйца судьбы» (19:15). Також у програмі цього дня - дайджест програми «Наша Russia» (23:10). Як і торік, для святкового пік-прайму канал підготував спецвипуск шоу «Велика різниця по-українськи» (21:00) з Олександром Цекалом та Іваном Ургантом, в якому з'являться пародії на Володимира Зеленського, Людмилу Гурченко, Святослава Вакарчука та інших зірок. Серед новорічних спецвипусків - випуск програми «Під прицілом» під назвою «Новорічний марафон» (25 грудня, 15:45) та  програма кумедного відео «Люди, коні, кролики та домашні ролики» (1 січня, 10:30).

 

 

 

Торік перший спецвипуск «Великої різниці по-українськи» за аудиторією 14-49 («Вся Україна») отримав рейтинг 5,69% і частку 13,36%, а в містах із населенням понад 50 тисяч частка сягала 15,45%, що, за словами прес-служби каналу, становило  новорічний рекорд каналу.

 

Також у двох святкових випусках програми «Козирне життя», 26 грудня та 2 січня (11:35), зірок нагороджуватимуть премією «Козирний кадр».

 

ТРК «Україна»

Уже вчетверте «Україна» показуватиме у новорічну ніч «Голубой огонёк на Шаболовке» (21:50) виробництва каналу «Россия». «Це багаторічна традиція. Глядач так звик зустрічати Новий рік із цим проектом, що він стає невід'ємним атрибутом зимового свята»,  - пояснили ТК на каналі. Російський проект давав каналові високі показники з 2008 року, а у Новий 2010-й отримав середній рейтинг 5,89% і частку 13,44% (18+, «Вся Україна»).

 

Також 31 грудня ТРК «Україна» повторить низку проектів минулих років - «Новий рік з Максимом Галкіним» (11:10), «Голубой огонёк на Шаболовке 2010» (15:15) та художній фільм «Глухар. Приходь, Новий рік!» (13:30). Серед прем'єрних проектів в ефірі каналу - спецвипуск «Глухар. Знову Новий!» о 17:45 та шоу «Новий рік в селі Глухарьово: Зоряна брама» виробництва каналу НТВ. За задумом шоу, до села Глухарьово з'їдуться зірки вітчизняної естради, кіно і телебачення, з якими під час проходження через Зоряну браму (головний вхід у село) починають відбуватися дива. У традиційному новорічному святі з'являються «несподівані» персонажі і дивні об'єкти. Так, Філіп Кіркоров постане в образі фараона, Борис Моїсеєв перетвориться на Карлсона, Лоліта буде Мортицією Аддамс, Валерія стане чоловіком і не звертатиме уваги на свою вагітну дружину, роль якої грає Йосип Пригожин. Іван Охлобистін буде Лікарем Айболитом, якому доведеться лікувати не тільки хворих тварин, але і Рембо (Миколу Пореченкова), а Ані Лорак перетвориться на Нейтірі з фільму «Аватар». Крім цього, у «дивних» образах з'являться Дмитро Маліков, Софія Ротару, Наталя Корольова, Діма Білан, Людмила Гурченко, Жанна Фріске, Сергій Звєрєв, Надія Кадишева, Таїсія Повалій, Тетяна Буланова, Анастасія Стоцька та інші зірки шоу-бізнесу. Сам же Максим Аверін під час шоу змінить 52 образи - від чорта з «Вечорів на хуторі біля Диканьки» до Шрека. Перша частина шоу розпочнеться 31 грудня о 19:30, а продовження - відразу після «Голубого огонька на Шаболовке - 2011» о 01:20.

 

1 та 2 січня о 19:00 ТРК «Україна» вже традиційно покаже російський концерт «Песня года 2010».

 

СТБ

В центрі новорічного програмування каналу цього року - шоу «Х-Фактор». З 10:00 31 грудня до 19:00 1 січня канал транслюватиме найкращі, на його думку, моменти кастингів вокального шоу, а о 19:00 1 січня розпочнеться прямий ефір фіналу програми. Нагадаємо, що у минулу новорічну ніч СТБ транслював повтори шоу «Україна має талант».

 

8 січня відбудеться гала-концерт проекту «Х-Фактор», на якому назвуть переможця - власника 2 мільйонів гривень і титулу «Найкращого виконавця України». З 3 по 9 січня СТБ транслюватиме повтори 7 сезону програми «Битва екстрасенсів. Війна світів», а найкращого екстрасенса назвуть 9 січня.

 

У передріздвяний тиждень канал покаже низку радянських та російських «новорічних» художніх фільмів: «Карнавальна ніч» (2 січня, 7:10), «Лузер» (3 січня, 9:40), «Зимовий роман» (4 січня, 9:40), «Моя мама - наречена» (5 січня, 9:40) , «Історія кохання, або Новорічний розіграш» (6 січня, 9:40), «Зимова вишня» (7 січня, 9:00),  «Гасіть світло» (8 січня, 12:40), «Посилка з Марсу» (8 січня, 14:30), «Попелюшка» (кольорова версія) (8 січня, 17:00).

 

Новий канал

Цей канал розпочав святкування найпершим, ще 12 грудня розпочавши цикл спецвипусків гумористичного шоу власного виробництва «Зроби мені смішно 2011». Останній із них, четвертий, покажуть у новорічну ніч із 23:00 до 01:00. «Заспівають усі: і Маша Єфросініна, і Кузін, і Педан, і Притула, причому в таких міксах, і в таких дуетах, і з такими піснями відомими, але переробленими на абсолютно інший кшталт, що, я думаю, це буде надзвичайно цікаво», - розповідає про новорічний випуск генеральний продюсер Нового Оксана Панасівська.

 

 

Шоу «Зроби мені смішно» мало найвищі показники серед програм нового сезону Нового каналу. Торік Новий у новорічну ніч також транслював проект власного виробництва - гала-концерт «Фабрики зірок-3», на якому було оголошено переможців.

 

В останній тиждень старого і на початку нового року на Новому транслюватимуть низку новорічних спецвипусків основних проектів каналу. У двох спецвипусках «Інтуїції» (31 грудня і 7 січня о 21:00) учасниками стануть ведучі української і російської версії - Андрій Доманський і Віктор Логінов. У «Світлих головах» 30 грудня (22:05) обиратимуть володарку титулу «Найсвітліша голова», а документальний проект «Новий погляд» 27 грудня (22:05) з'ясовуватиме, як президенти готують новорічні звернення до народу, звідки взялася ця традиція і хто пише тексти звернень. 26 грудня у випуску «Info-ШОКу» (13:30) розкажуть про зворотний бік свята, а новорічною темою «Ексклюзиву» стане святкове вбрання зірок. Починаючи з 31 грудня, в ефірі Нового каналу покажуть трилогію «Назад в майбутнє».

 

А 1 січня канал, дотримуючись практики багатьох європейських мовників, цілий день транслюватиме мультфільми: «Синдбад: Легенда семи морів», «Мадагаскар», «Мадагаскар-2», «Шрек», «Шрек-2», а також два новорічні проекти від Dreamworks - мультфільми «Налякані до шрекоти» і «Секрети шаленої п'ятірки. Панда кунг-фу».

 

Перший національний, «Ера»

Натомість, державний телеканал підтримає традицію новорічних живих трансляцій, характерну для американського телебачення. У пік-праймі - концертна програма «Велика новорічна подорож» (22:30 - 3:00), спільний проект НТКУ та ТРК «Ера», який передбачає прямі включення з головних площ Києва, Дніпропетровська, Харкова, Львова і Сімферополя. За словами генерального директора Національної телекомпанії України Єгора Бенкендорфа, ведуться переговори з іноземними партнерами щодо трансляцій із Китаю, Південної Кореї, Азербайджану, Грузії, Росії, Білорусі, Франції, Німеччини, Великої Британії, Іспанії та США. Мета проекту, за словами пана Бенкендорфа, - об'єднати світ. Ведучі проекту - Тетяна Терехова та Віктор Андрієнко. Подібні трансляції минулого року проводив Перший діловий канал. У рамках святкового телемарафону він робив включення з двох знімальних майданчиків: новорічного Майдану Незалежності та з неофіційної резиденції Діда Мороза в Києві.

 

В останні години 2010 року Перший покаже концерт українських зірок під назвою «Перші на Першому» (20:15 - 1 частина, 21:25 - 2 частина), що стане кульмінацією хіт-параду «Національна двадцятка». Третю, заключну частину концерту транслюватимуть 1 січня о 20:00. Серед учасників проекту - Ані Лорак, Тіна Кароль, Микола Гнатюк, Ірина Білик, Олександр Пономарьов, Світлана Лобода та інші.

 

У переддень Нового року Перший покаже спецвипуски кількох своїх проектів. 31 грудня о 9:30 у проекті «Легко бути жінкою» розкажуть про традиції святкування Нового року, о 14:10 у «Шеф-кухарі» Михайло Поплавський готуватиме новорічні страви, о 18:25 Перший транслюватиме спецвипуск «Золотого гусака» - скетч-шоу «Квартира 2011» за ідеєю та сценарієм Іллі Ноябрьова. Також цього дня о 12:10 інформаційно-аналітична програма «Підсумки тижня» представить спеціальний проект «Підсумки року». «Це буде принципово відмінний від традиційного спецформат: півторагодинна програма на дві студії з гостями, включеннями, глибокими та емоційними обговореннями головних подій політики, економіки, суспільства, культури і спорту», - розповідає Єгор Бенкендорф. 1 січня о 3:00 в рамках новорічного спецвипуску «Фольк-music» виступлять представники всіх регіонів України.

 

Також під Новий рік на НТКУ покажуть святкове шоу з учасниками національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення» (30 грудня, 19:00 - 1 частина,  21:40 - 2 частина).

 

Тоніс

Канал ТОНІС в переддекнь Нового року запропонує художні фільми «Таємниця Снігової королеви» (12:20),«Садко» (21:05) та мультфільм «Падал прошлогодний снег» (20:45). Опівночі канал покаже концерт групи «Океан Ельзи».

 

М1

 

На каналі М1 вітати зі святом та дарувати гарний настрій обіцяють з самого ранку 31 грудня. Відкриє низку програм снігуронька - «Дєвушка Блонда», яка підготувала TOP-100  кліпів за 2010 рік. Увечері естафету в ефірі М1 перехопить концерт з Майдану Незалежності. Після «українських святкувань» М1 пропонує провести час в компанії дівчат з Victoria's Secret Fashion Show, а завершить новорічну ніч спеціальний випуск програми Pop.Ua - Караоке.

 

Опівночі усі канали обіцяють в ефірі привітання президента та гімн України.

Фото - «Дуся», прес-служба «Інтера», Нового каналу, ICTV, «Студія квартал-95», paparazzi.ru, 1tvrus.com


 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY