detector.media
22.12.2010 18:00
Найєм розірвав договір із «Савік Шустер студією», але веде переговори про нові проекти
Найєм розірвав договір із «Савік Шустер студією», але веде переговори про нові проекти

Журналіст та ведучий Мустафа Найєм підписав розірвання всіх договорів із «Савік Шустер студією», але веде переговори з продакшном щодо нових проектів. Про це він повідомив ТК.

 

На своїй сторінці у Facebook Мустафа 22 грудня написав про розірвання договорів і зазначив, що останній ефір програми «Чорне та біле» вийде на ТВі 26 грудня, а з 1 січня його єдине неофіційне місце роботи - «Українська правда».

 

У коментарі ТК він зазначив, що із «Савік Шстер студією» «все відбулося за взаємною згодою, без конфліктів». «Щодо проекту "Чорне та біле" угода була укладена до кінця цього року. А щодо "Шустер live" - це рішення було взаємним, ми вирішили зробити саме так. Я не знаю, яке рішення далі прийме ТВі, але в мене є контракт ще на один ефір. Інших контрактів з 1 січня у мене немає», - розповів журналіст.

 

Але при цьому Мустафа Найєм зазначив, що не йдеться про те, що він залишає «Савік Шустер студію»: «Просто були якісь угоди, і на цей момент вони - так - завершені. Що буде далі, поки що не знаю. Ми сподіваємося на співпрацю і ведемо переговори щодо можливих нових проектів».

 

Також Мустафа додав, що він як політичний журналіст не бачить себе в іншому форматі, крім політичного.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY