detector.media
20.12.2010 12:30
НТКУ покаже спецпроект «Підсумки року-2010» з Квасневським, Жириновським та Нємцовим

Перший національний підготував спецвипуск програми «Підсумки тижня» під назвою «Підсумки року-2010». Про це повідомила прес-служба НТКУ.

 

Програма вийде в ефір 26 грудня 21:00, триматиме 1,5 години.

 

Формат програми, окрім традиційного майданчика «Підсумків тижня», передбачає використання дискусійної студії: ведучий Андрій Сміян вводитиме глядача в тему розмови, підніматиме ту чи іншу проблему через журналістські матеріали, а інша ведуча Іванна Найда обговорюватиме тему з гостями студії.

 

«Усе, що формувало життя в цьому році. Усе, що хвилювало, дивувало та впливало на Україну та світ. Події, які змінювали світ. Особистості, про яких говорили. Злети й падіння, перемоги й поразки, що увійшли в історію України. Детальний аналіз найгарячіших подій року в політиці, економіці, соціальній сфері, спорті та культурі», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Теми обговорюватимуться, як із вітчизняними, так і закордонними політиками, зокрема, участь у проекті візьмуть Олександр Квасневський, екс-президент Польщі (1995-2005); Сергій Миронов, голова Ради федерації федеральних зборів РФ; Володимир Жириновський, заступник голови Держдуми Російської Федерації; Борис Нємцов, член Бюро Федеральної політради об`єднаного демократичного руху «Солідарність» (Росія).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY