detector.media
17.12.2010 13:13
Журналісти оголосили бойкот Чечетову (+ВІДЕО)

Парламентські журналісти оголосили бойкот депутату від Партії регіонів Михайлу Чечетову. Як повідомляє «Українська правда», журналісти основних телеканалів та інформаційних агентств ухвалили рішення не записувати коментарі Чечетова у зв'язку з тим, що коментуючи бійку у Верховній Раді він відверто брехав пресі.

 

Зокрема, він доводив, що ніякої бійки у Верховній Раді не було і «БЮТівці самі билися головою», у той час як Партія регіонів «толерантно забезпечувала роботу Верховної Ради».

 

«Коли вчора брехав Єфремов, то він хоча б червонів, а ви брешете і не червонієте. Ви відверто брешете нам. Ми не хочемо більше слухати цю брехню. Кожен журналіст, який буде вас писати та показувати, вважатиметься таким, який не має громадянської позиції» - заявили Чечетову журналісти.

 

Як уточнила «Детектор медіа» парламентський кореспондент 5-го каналу Ольга Сніцарчук, від телеканалів підтримку бойкоту оголосили 5 канал, «1+1», СТБ, Новий. Журналісти «Інтера» та ICTV також, за попередньою інформацією, сказали бойкоту «так».

 

«Ми між собою говорили і погодилися, що більше взагалі не будемо писати Михайла Чечетова. Цієї брехні вже насправді досить - це вже занадто нагло. Журналісти і раніше були втомлені брехнею, але вчорашній випадок усіх страшенно обурив», - пояснила Ольга.

 

Кореспондент «Української правди» Оксана Денисова додала «Детектор медіа», що з-поміж інформаційних агенцій рішення бойкотувати Чечетова точно підтримали УП, УНІАН, «Українські новини», «Ліга».

 

 

 

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY