detector.media
17.12.2010 11:25
Хорошковський заявляє, що веде переговори з Фірташем щодо «Інтера»

Голова СБУ Валерій Хорошковський заявив, що Дмитро Фірташ  на сьогодні не є акціонером телеканалу «Інтер»: «Ми перебуваємо у процесі переговорів». Про це він сказав в інтерв'ю газеті «Сегодня», коментуючи матеріали сайту WikiLeaks.

 

Як вже повідомляла ТК, у звіті американського посла Вільяма Тейлора, датованому 8 грудня 2008 року, йдеться про те, що Дмитро Фірташ «придбав 61 % акцій української медіагрупи "Інтер", яка є власником і співвласником семи каналів і інформаційного агентства Ukrainian News Agency».

 

Нагадаємо, раніше Валерій Хорошковський  стверджував, що він є власником групи «Інтер» і не є партнером Дмитра Фірташа. Пізніше Хорошковський визнав, що Фірташ має опціон на 50% медіагрупи «Інтер».

 

Окрім цього, Валерій Хорошковський  прокоментував заяви журналістів ТВі щодо розповсюдження тиску на ЗМІ, які вимагали його звільнення: «Це велике перебільшення можливостей СБУ. Якби ми слідкували за всіма, у кого манія переслідування, у нас штат був рази в чотири більше! Упевнений, що своїми скандальними заявами їх ініціатори домагаються одного: привернути увагу до розгляду Верховним судом питання щодо скасування результатів конкурсу Нацради з питань телебачення та радіомовлення щодо раніше виділеного частотного ресурсу».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY