detector.media
17.12.2010 09:11
«Беркутівцю» оголосили догану за образу Найєма

Працівник «Беркуту» отримав дисциплінарне стягнення за «некоректні висловлювання» щодо журналіста Мустафи Найєма в ході його затримання. Про це повідомляє «Українська правда».

 

Інспекція з особового складу ГУМВС України в місті Києві закінчила службове розслідування за фактом затримання журналіста 13 грудня. Прес-служба МВС повідомляє, що міліціонер у спілкуванні з журналістом дозволив собі некоректні висловлювання на його адресу, чим грубо порушив вимоги Етичного кодексу працівника органів внутрішніх справ України та Статуту патрульно-постової служби міліції України.

 

За результатами розслідування начальник Головного управління МВС України в Києві Олексій Крикун підписав наказ, яким наклав на міліціонера дисциплінарне стягнення - йому оголошено сувору догану.

 

Як повідомлялося, увечері 13 грудня в Найема співробітники «Беркуту»  вирішили перевірити документи зі словами «лицо кавказкой национальности». Після цього журналіст був доставлений у Подільське УМВС і після втручання керівництва міліції був відпущений.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY