detector.media
11.12.2010 23:26
Президент зобов’язав Кабмін зайнятися протидією кіберзлочинності та інформуванням про реформи

Президент доручив Кабінету Міністрів України розробити пропозиції щодо створення єдиної загальнодержавної системи протидії кіберзлочинності. Про це йдеться в указі «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 17 листопада 2010 року "Про виклики та загрози національній безпеці України в 2011 році"», повідомляє Інститут медіа права.

 

Ці пропозиції Кабмін має розробити за участю Служби безпеки України та подати у двомісячний строк на розгляд Ради національної безпеки і оборони України. Окрім цього Кабмін та СБУ повинні затвердити перелік об'єктів, що мають важливе значення для забезпечення національної безпеки і оборони України та потребують першочергового захисту від кібернетичних атак.

 

Указом уряд зобов'язано у тримісячний строк розглянути питання вдосконалення державної політики в інформаційній сфері та внести в установленому порядку на розгляд президентові відповідні пропозиції.

 

Крім того, президент просить Кабмін розробити й затвердити план заходів щодо підвищення ефективності висвітлення діяльності органів виконавчої влади, зокрема щодо поширення інформації про здійснювані в Україні реформи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY