detector.media
11.12.2010 12:26
ZIK звертає увагу на появу шантажистів, які представляються журналістами каналу

Редакція телеканалу ZIK звертає увагу на появу невідомих осіб, які шантажують громадян, представляючись журналістами каналу. Про це йдеться у повідомленні ZIK.

 

Зокрема, 10 грудня ввечері двоє шахраїв на Янівському цвинтарі (Львів) увірвалися в офісне приміщення комунального підприємства і, представившись представниками каналу, вимагали 500 доларів. Інакше зловмисники погрожували зняти провокаційний сюжет.

 

Однак Тарас Іваночко, головний інженер Львівського комунального підприємства «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг», одразу повідомив керівництво каналу. Втім, невідомим удалося зникнути до приїзду журналістів ZIK.

 

Також канал звертає увагу, що це вже не перша спроба подібного шахрайства. Минулого місяця самозванці лякали зйомками начальника одного зі львівських ЖЕКів та погрожували начальнику Кам'янка-Бузької виконавчої служби.

 

Канал просить усіх, кого невідомі намагаються шантажувати від імені телеканалу, зателефонувати до редакції (тел. 247-50-44, 247-50-46) й повідомити подробиці.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY