detector.media
10.12.2010 01:52
Дарка Чепак очолила новий творчо-виробничий центр 5-го каналу

Дарку Чепак призначили директором нового творчо-виробничого центру 5-го каналу. Цей підрозділ об’єднав процеси планування, розробки та запуску програм власного виробництва та бізнес-розвитку, йдеться в прес-релізі каналу.

 

За цією інформацією, Дарка Чепак запропонувала нову стратегію розвитку. Днями між нею та 5-м каналом було підписано офіційний контракт. Відтепер під керівництвом Дарки Чепак відбувається розробка нових проектів та структурних змін компанії.

 

Як зазначає прес-служба, нині у розробці лінійка студійних ток-шоу, реформується структура каналу та створено власний департамент маркетингу та розвитку бізнесу.

 

«Для того, щоб бути конкурентним в сучасних умовах, 5 канал потребує нового дихання, - каже новопризначений директор, - Я вірю, що нові ідеї, нові люди, які зараз з’явилися на 5-му зі мною, допоможуть команді телеканалу зробити новий якісний старт».

 

Пізніше Дарка Чепак у коментарі ТК сказала, що поєднуватиме роботу на 5-му каналі та в студії Савіка Шустера, де вона залишається головним редактором.

 

Нагадаємо, раніше ТК з посиланням на «Дусю» повідомляла про те, що Дарці Чепак запропонували посаду директора творчо-виробничого центру.

 

Дарка Чепак працювала на 5-му каналі протягом 2003-2008 років, спочатку випусковим редактором, потім - шеф-редактором новин, згодом – на посаді продюсера нових проектів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY