detector.media
08.12.2010 11:31
Procter & Gamble вирішила зайнятись телемуві та викупає час для їх показу на каналі Fox

Корпорація Procter & Gamble вирішила розширити свою телевізійну присутність і виділила кошти на виробництво  пілотів двогодинних телемуві, а також викупила прайм-тайм для їх трансляцій в ефірі найбільших телевізійних мереж США. Про це повідомляє Media Business Reports.

 

За інформацією видання, фільми, замовлені компанією, не є рекламними, вони орієнтовані на сімейну аудиторію. Product placement брендів P&G буде присутній, але «ненав'язливо і не відволікатиме глядача від сюжетної лінії картини». Просування P&G відбуватиметься за рахунок розміщення логотипу компанії на рекламних постерах фільму, а також у субтитрах та інформації про виробників на обкладинці DVD.

 

За попередньою інформацією, P&G викупатиме час для показу цих фільмів на каналі Fox.

 

Таке рішення компанія прийняла після аналізу ефективності розміщення на американському каналі NBC трьох подібних фільмів, створених на замовлення P&G та Walmart. Уперше  до нього вдалися ще у квітні 2010 року, тоді NBC показав фільм Secrets of the Mountain («Секрети гори»), який переглянуло понад 7,8 мільйонів глядачів. Після цього в ефір вийшов фільм The Jensen Project («Проект Дженсен»), який став менш успішним і здобув увагу 3,86 мільйонів глядачів. Згодом компанія запустила ще й телефільм A Walk in My Shoes («Прогулянка у моїх черевиках»), його подивились 4,5 мільйони американців.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY