detector.media
06.12.2010 15:39
7 грудня – акція на підтримку власника сайту Wikileaks

7 грудня об 11:00 біля стін посольства США в Києві, Інтернет партія України проведе акцію протесту з вимогою припинити переслідування власника сайту Wikileaks Джуліана Ассанжа, пише «Кореспондент.Net».


Як йдеться у повідомленні, партія висуне ультиматум Державному департаменту Сполучених штатів Америки з вимогою припинити DDOS-атаки на сайт Wikileaks. У ході акції буде озвучено відкрите звернення до Міністра закордонних справ, пана Грищенка, з вимогою, у разі необхідності надати політичне й технічне притулок Джуліану Ассанжу.


Учасники пікету за допомогою ноутбуків створять інсталяцію прізвища Джуліана Ассанжа.

Як повідомлялося Скандально відомий сайт Wikileaks.org, на якому публікувалися секретні документи Пентагону і Держдепартаменту США, у п'ятницю, 3 грудня, перестав працювати. У мікроблозі проекту в Twitter повідомляється, що домен Wikileaks.org «убито американським сервісом EveryDNS.net», що надає послуги DNS. За заявою Wikileaks, підставою для цього стали нібито DDOS-атаки на сайт.


Нагадаємо, сайт WikiLeaks, що спеціалізується на публікації «закритою», в тому числі таємної, документації міністерств і відомств США, 29 листопада знову опинився в центрі уваги після публікації службових документів і листування американських дипломатів.


Раніше ЗМІ оприлюднили інформаціъ про характеристику світових лідерів, яку їм давали в Держдепі США, секретні переговори, оцінках внутрішньополітичних ситуацій у різних країнах, у тому числі України і Росії. За словами засновника ресурсу, на вивчення всієї оприлюдненої ним листування американських дипломатів піде не менше семи років.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY