detector.media
03.12.2010 15:02
КРТ змінює формат із просвітницького на розважальний, щоб вийти на самоокупність

Телеканал «Київська Русь» (КРТ) змінює формат і планує вийти на самоокупність. Про це ТК розповів Едуард Соловйов, комерційний директор компанії MediaLarge International, яка тимчасово управляє каналом.

 

За його словами, акціонери КРТ вирішили відмовитись від просвітницького формату і після ребрендингу канал має стати розважальним з великою часткою гумористичного контенту, розрахованим на сімейну аудиторію.

 

Головною метою переформатування є бажання «відійти від асоціацій зі старим наповненням та позиціонуванням каналу, основну аудиторію якого складають люди, старші 35 років». Тепер КРТ орієнтуватиметься на глядачів віком 18-35 років.

 

«Від початку КРТ був певним каналом, спрямованим на суспільне духовне мовлення. Й основним його завданням було показувати духовно-розвиваючі фільми з відсутністю насильства і крові та багато церковних програм. Тобто це був контент, розрахований на аудиторію, старшу 35-40 років. І з економічної точки зору це було не вигідно, - сказав пан Соловйов. - Тоді як при створенні каналу не ставили завдання вивести його на самоокупність, а стояло завдання освічувати молодь. А потім власники відійшли від оперативного керування, втратили інтерес до цього формату».

 

З оновленою сіткою прайму канал розпочне мовлення 6 грудня. Нове програмне наповнення складатиметься з художніх фільмів, серіалів, мультфільмів та гумористичних проектів.

 

Щодня о 21.30 виходитиме рубрика «Комедія на КРТ», де транслюватиметься комедійний фільм вітчизняного чи зарубіжного виробництва, а о 18.00 канал показуватиме рубрику «Краще кіно на КРТ». Окрім цього, надалі планується виробляти власні комедійні програми, реаліті-шоу та серіали.

 

Також канал оновить і дизайн: логотип, заставки. За словами пана Соловйова новий «одяг» КРТ має стати більш сучасним та динамічним.

 

Детальніше про зміну формату КРТ читайте на ТК незабаром в інтерв'ю з Едуардом Соловйовим.

 

Нагадаємо, нещодавно канал залишила генеральний директор Тетяна Нікітіна. Посаду в. о. гендиректора займає Марина Творогова, а безпосереднє управління каналом тимчасово здійснює MediaLarge International.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY