detector.media
03.12.2010 14:24
У Кисельова і Шустера говоритимуть про Податковий кодекс і WikiLeaks

3 грудня у програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» обговорюватимуть дві теми: «Спроба номер два. Чим нова редакція Податкового кодексу відрізняється від попередньої?» та «Бомба під американську дипломатію Хто стоїть за сайтом WikiLeaks?». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Спеціальним гостем ток-шоу стане прем'єр-міністр Микола Азаров, який спробує відповісти на запитання, на які поступки дрібному бізнесу пішла влада і чому підприємці все одно незадоволені кодексом.

 

У другій частині програми в студії Євгена Кисельова обговорюватимуть, кому вигідний наймасштабніший в історії витік таємної дипломатичної інформації на WikiLeaks, як скандальні публікації змінять світ і чи поставлять вони хрест на кар'єрі деяких українських політиків.

 

Тим часом у ток-шоу «Шустер live» на ТРК «Україна» теж дискутуватимуть про Податковий кодекс і розігнаний Майдан, а також про WikiLeaks. Третьою темою програми стане гендерне питання - спільний проект ТРК «Україна», «Савік Шустер студії» і ЄС. Про це ТК повідомила головний редактор «Савік Шустер студії» Дарка Чепак.

 

До Савіка Шустера цього дня прийдуть російський письменник-сатирик Михайло Задорнов, народні депутати Наталія Королевська (БЮТ-«Батьківщина»), Анатолій Гриценко (НУ-НС), Олена Бондаренко (Партія регіонів), лідер партії «Єдиний центр» Вадим Карасьов, лідер партії «Наша Україна» Валентин Наливайченко, голова комітету захисту підприємництва в опозиційному уряді Оксана Продан, голова наглядової ради текстильного комплексу Валерій Ломач, координатор Ради об'єднань підприємців України Алла Алексенцева, президент Центру економічного розвитку Олександр Пасхавер, журналіст Віталій Портников, директор Докторської школи НаУКМА Михайло Винницький.

 

Початок «Шустер live» - о 20:25, «Великої політики з Євгеном Кисельовим» - о 21:50.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY