detector.media
01.12.2010 17:58
«Поверхность» почала тестове мовлення на супутнику Astra 1G
«Поверхность» почала тестове мовлення на супутнику Astra 1G

1 грудня супутникова платформа «Поверхность+» почала тестове мовлення свого пакету на супутнику Astra 1G (31,5° східної довготи). Цю інформацію форуму журналу Mediasat ТК підтвердив президент групи компаній «Поверхность» Віктор Самойленко.

 

За його словами, у пакеті близько 20 каналів. «Ми ведемо велику програму з "Укркосмосом", з Національним космічним агентством», - сказав він, пообіцявши розповісти детальніше про проект завтра, 2 грудня.

 

Як повідомляла ТК, 16 серпня «Поверхность+» призупинила мовлення каналів свого пакету на супутнику Eutelsat W4 (36° східної довготи).  Це сталося внаслідок того, що оператор супутника Eutelsat вимкнув транспондери «Поверхность+» через заборгованість компанії. Згодом «Поверхность» відновила мовлення двох власних спортивних каналів «Спорт 1» і «Спорт 2» на супутнику Hellas Sat 2.

 

Також ТК стало відомо, що 9 липня ISTIL Group вийшла зі складу акціонерів групи компаній «Поверхность», продавши свої 55% акцій другому співвласнику і президенту «Поверхности» Вікторові Самойленку.

 

З 15 вересня посада голови правління ЗАТ «Поверхность - супутникові комунікації» була змінена на «голова правління (голова комісії з припинення)». Пан Самойленко спростував самоліквідацію компанії та повідомив, що йдеться про зміну форми власності компанії із закритого акціонерного товариства на товариство з обмеженою відповідальністю.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY