detector.media
22.11.2010 16:21
Світлана Панюшкіна призначена головним редактором видання «Дело»
Світлана Панюшкіна призначена головним редактором видання «Дело»

Головним редактором видання «Дело» призначена Світлана Панюшкіна, яка протягом останніх трьох років очолювала проект «Журналістика цифрового майбутнього» фонду «Розвиток України» Ріната Ахметова. Про це повідомляє Marketing Media Review, що разом з «Делом» входить до числа проектів видавництва «Економіка».

 

«Зміна головного редактора - крок цілком логічний і передбачуваний. Менеджмент "Економіки" вже неодноразово заявляв про те, що нова стратегія видавництва в цілому і "Дела" зокрема повністю сфокусована на розвитку цифрових платформ», - йдеться в повідомленні.

 

«Світлана сприймалася нами як кандидат №1 на посаду головного редактора "Дела" ще на етапі складання списку потенційних претендентів на цю позицію, який, до речі, складався не тільки з українських фахівців», - коментує призначення директор видавництва «Економіка» Евелін Бучацький.

 

Пані Бучацький також подякувала екс-головному редактору «Дела» Галині Панченко, яка працювала 15 років у видавництві «Економіка», з яких п'ять років керувала газетою «Дело».

 

ТК намагається отримати коментар Галини Панченко.

 

За словами Світлани Панюшкіної, «Економіка» стане першим видавничим домом, який створить конвергентний ньюзрум.

 

Нагадаємо, що Світлана Панюшкіна з 2002 по 2007 рік працювала у видавництві «Економіка» журналістом і редактором розділу «Компании и рынки» тижневика «Инвестгазета».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.fdu.org.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY